ska ut och åka


Turkiet


Städa rummet


Som ni ser har jag städat rummet, för i morgon börjar jag skolan och ska direkt från skolan till en bilkurs så jag hinner inte städa rummet i morgon så jag får göra det idag, pappa ska bara dammsuga så är det klart. I morgon ska jag gå min första dag i gymnasiet, det känns jätte nervöst och spännande men ändå roligt att träffa andra människor, som blir till vänner för livet. Skriver i morgon hur det gick.

Starbucks


Det finns Starbucks där vi bor, lite längre bort bara. Men jag längtar tills vi far utomlands i alla fall

Aqua Fantasy

Beställer resan imorgon, där vi bor är det 22 vattenruchbanor som är 40 000 kvadratmeter stor yta. Med bara vatten och sånt kul. Hotellet heter Aqua Fantasy, helt underbart hotell, hoppas jag.

Stunden ska man ta vara på

Nu ska vi boka resa, men vi vet inte vart någonstans i Turkiet eller Cypern men vi kommer åka snart. Jag längtar så himla mycket till vi far utomlands, behöver det verkligen.

Igår var vi hos vår släkt och åt typ buffé, det var supermysigt och gott. Sen hade jag och min farbror en tårttävling och jag van den, fast bägge av tårtorna var jättefint gjort och goda. Då vann jag en Chokladbok om massa olika chokladdrycker och bakelser.

Dagens outfit

Solglasögon - China Town, New York
Linne - Forever21
Jeansshort - H&M
Skor - Tuns
Smycken - Forever21 och Ginatricot
Plånbok - China Town, New York

Äntligen är det klart


Jag har väntat så långe på att klippa mig och nu är det klart innan jag börjar skolan om 2 veckor och 2 dagar. Pappa och jag ska åka och spela golf nu tänkte vi, det var riktigt länge sen, börjar tänka på om jag vill börja spela igen, men då måste jag köpa en ny bag och klubber och då måste jag vara säker på att jag vill det. Men det är roligt så jag tror jag kommer att börja till hösten.

Jag saknar Usa så otroligt mycket, vill tillbaka där vi var i Los Angeles, med alla härliga människor. På bilden är det Lacrosse killarna som vi träffade förstsa veckan, dom som var mindre. Han längst fram som sitter ner heter Cole och han var så jäkla skön person. Vi umgås också med dom som var i vår ålder med det roliga var då att dom mindre blev avendsjuka och visste att vi ville ha dom större, eller nu hur man ska förklara. Det var lite smått roligt.

God Morgon på er

Vaknade en timme tidigare dag än i går, vaknade faktiskt klockan elva. Gick upp och åt pannkakor med glass och sylt och om en timme ska jag sticka och fixa mitt hår, jag ska nog klippa upp mitt hår. Men i går blev det inget att vi skulle åka till Täby för vissa omständigheter. Men vi ska i alla fall fixa den i veckan kan inte leva utan min iphone plus vill jag använda instagram som verkar så roligt. Ha så gött tills dess jag skriver igen.


Princess Diaries 2

Kan inte sova fast klockan är halv tolv men jag hittade en film som mamma har köpt i Kina när hon var där.
Känner mig väldigt bekväm med det här språket fattar verkligen allt som står.


Smultronstället


Varje år brukar jag och min familj fara ner till Skåne och bor i en stuga i en vecka, men bad och sol. Men i år blev inte det för att jag har farit utomlands och sen var det för sent att boka. När vi far hem där i från så far vi alltid förbi Smultronstället som är en jättestort glasscafé där dom har alla sorters glassar i stora lass, det är sjukt gott.

Bubbla Mjölk


I ♥ CONVERSE



Mitt liv just nu är bara allmänt tråkigt, det bara regnar och regnar, men på tisdag eller senare i veckan ska jag,mina kusiner och min moster ska fara upp till mormor och morfar´s landställe om det blir fint väder och så det får vi hoppas på. Men det ser inte bra ut på väderprognoserna.
Det är två veckor och tre dagar kvar tills jag börjar gymnasiet, det kommer bli lite pirrigt.

It´s Raining Men



Det regnar så brutalt mycket här där jag bor. Har typ ösregnat i 3 timmar. På sommarlovet har det varit fint väder, men för det mesta spenderade jag min tid i Usa men sen jag kom hem har det varit fint väder och strålande sol.

Fixa mig

Ska åka till Täby centrum och fixa min mobil, och köpa lite annat. Har precis vaknat och drömde en riktig himla bra dröm ska ni veta. Jag har inte ens fixat mig och vi ska åka om en halvtimme, måste kila nu.

What is wrong with me

Sitter och äter en pizzaslicebit från Ikea klockan2 en söndag, hur normalt är det?
Men det är inte lätt att sova när man inte är trött och när man inte har någonting att göra så äter man, heheh tjockis.
Tänkte starta upp min novellblogg som handlar om Selena Gomez, för jag är rätt taggad att börja igen, och nu har jag tid att skriva mer för nu har jag sommarlov. För vi börjar den 23 Augusti.

Sen när jag har gått i skolan i 3 veckor far jag till Turkiet/Spanien/Grekland vet inte vlket än ska boka i veckan. Jag är supersuper taggad att åka utomlands igen.


You´re My Favorite Song

Kom hem för en halvtimme sedan från Familjen Klevenstedt. Det var mysigt vi satt ute och åt värlidens godaste förrätt och varmrätt som var Ceasar sallad som jag älskar och den var supergod faktiskt. NU är inne på facebook lite och chattar med Linnea på skypieee.

Imorgon måste jag fara och fixa min kära iphone som har gått sönder. Hoppas jag inte bara får en ny mobil, piss jobbigt i så fall. Men jag ska skaffa en iphone 4 om det händer i så fall.

Love is in the air

Mio och Molly för ungefär 10 minuter sedan

Count on me

Ska hoppa ini duschen nu och tvätta mitt hår, för vid halv sex ska vi fara till Familjen Klevenstedt och äta mat. Vi kommer ta med den lilla hunden som är en Amrikansk cocker spaniel, är 7 månader och heter Molly. Plus att jag måste leta efter mitt försvunna modem till datan annars har jag inget internet.



Usa 26/6-17/7 2011


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0